Добродојдовте во Смарт Студио

Основана од Шенаси Адили, компанијата Смарт Студио за краток период ја стекна довербата кај потрошувачите и команиите на пазарот на градежништвото и внатрешниот дизајн. Благодарение на долгогодишното искуство на тимот кој стои зад нашата компанија и ресурсите со кои располагаме, нудиме професионални услуги во областа на завршни градежни работи при изградба на нови објекти и реновирање на вашите домови и деловни простории. Тука, пред се, мислиме на изведба и поставување на керамички и порцелански подни и ѕидни решенија од големиот Италијански бренд Мараци (Marazzi), како и поставување на подна и ѕидна изолација и санитарии.

  • Ви нудиме беспрекорна изведба, врвно знаење и одлични цени
  • Секогаш се грижиме работата да биде завршена на време и во рамките на предвидениот буџет
  • Професионална услуга за приватни и деловни клиенти
  • Над 25 годишно искуство со фокус на задоволството на корисниците

ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ?

Години на домашниот и регионалниот пазар.

Реализирани проекти и инвестиции.

Професионален кадар

НАШАТА МИСИЈА

Нашата цел е да станеме доминантна компанија на пазарот на внатрешниот дизајн и реновирање која ќе биде препознаена по врвната услуга, квалитет на материјалите и цени прифатливи за сите видови на клиенти.

Нашата желба е да ве ослободиме од сите вознемирувања и тешкотии со кои се соочувате при реновирањето на вашите домови или деловни простории.

Дозволете ни да ве расположиме и да ви го разубавиме вашиот дом или деловен простор создавајќи прекрасен ентериер и атмосфера за работа и живеење.

Сертификати

Smart Studio IASS 2021-2023 Certificate
© Smart Studio. All rights reserved. "POWERED BY TIKTAK AUDIO"
mk_MKMK