Објект: Деловен центар Настел - Центар, ул. Максим Горки
објект Настел Центар внатрешност
Објект Настел - Grande Marazzi плочки
објект Настел Центар лифт ходник
објект Настел ВЦ ентериер
Објект Настел Центар - ентериер вц
објект Настел во Центар - канцелариски под
објект Настел Центар - канцелариски под
Настел центар гранде Мараци плочки

КРАТОК ОПИС

Деловниот објект на компанијата Настел, на местото на старата печатница Гоце Делчев, претставува административно-деловен објект. Се наоѓа на улица Максим Горики, спроти италијанската амбасада.

Смарт студио се погрижи за беспрекорен внатрешен амбиент користејќи ги материјалите на италијанскиот бренд Мараци (Marazzi).

Карактеристики

Вид на проект Деловен центар
Инвеститор Настел
Вкупна површина Непозната
© Smart Studio. All rights reserved. "POWERED BY TIKTAK AUDIO"
mk_MKMK