Каби Инвест Аеродром
внатрешна изолација Garden Inn Residence

КРАТОК ОПИС

Станбено-деловниот објект во изведба на „КаБи Инвест“ се наоѓа во општина Аеродром, во населбата Мичурин, веднаш позади Железничката станица.

Карактеристики

Вид на проект Деловно - станбен комплекс
Инвеститор КАБИ ИНВЕСТ
Вкупна површина 1600 м2
© Smart Studio. All rights reserved. "POWERED BY TIKTAK AUDIO"
mk_MKMK