ГРАНДЕ МАРАЦИ КОЛЕКЦИЈА 2023

БОЛД НАДВОРЕШНИ РЕШЕНИЈА

Bold outdoor solutions

Смарт Студио водејќи се од своето искуство и побарување на пазарот посебно ја издвојува Grande Marazzi (Гранде Мараци) колекцијата на мермерни, камени, керамички плочи со големи димензии со примеси на бетон, метал и бои изработени според најновите истражувања и тестирања на наведените материјали.

Колекцијата е погодна за деловни, станбени и индустриски објекти.

  Мараци колекцијата на плочки Bold со дебелина од 20 – 30 милиметри се современо решениe за надворешни површини и подигнати подови

MARAZZI КАТАЛОГ INTERNO39 ЗА ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ ЗА 2О23

Ви ја претставуваме Мараци колекцијата на керамички и порцелански ѕидни и подни решенија за внатрешно уредување на вашите домови за 2023 година

INTERNO 39 - КАТАЛОГ ЗА ВНАТРЕШНО УРЕДУВАЊЕ

Inferno39 katalog 2021

КУПАТИЛА

Погледнете ја колекцијата на плочки и мозаици на Marazzi наменети за уредување на вашите купатила

КУЈНИ

Marazzi ви нуди голем избор на ѕидни и подни керамички и порцелански / камени плочки кои ја разубавуваат вашата кујна. Одберете ги посакуваните бои, ефекти и големина на плочки и создадете простор кој е одраз на вашиот стил.

ДНЕВЕН ПРЕСТОЈ

Најдобрите подни решенија од Marazzi за креативност во вашите дневни соби. Камени плочи со големи димензии за добивање на висока класа на подни и ѕидни подлоги.

ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ

Понудата на Marazzi за уредување на вашите деловни простории се состои од плочки и камени плочи во сите величини погодни за инсталации во големи комерцијални објекти.

© Smart Studio. All rights reserved. "POWERED BY TIKTAK AUDIO"
mk_MKMK