КРАТОК ОПИС

Станбено-деловниот комплекс НАСТЕЛ ТАФТАЛИЏЕ е еден од најголемите во последната декада во Македонија. Се работи за 7 згради кои етапно се градат во три фази.

Во првата фаза изведена е изградба на 4 згради со приземје, девет ката и поткровје, со 330 станови распоредeни во 4 влезови со по 2 лифта во влез и паркирање на едно ниво под објектите.

Во втората фаза реализирана е изградба на уште две згради со вкупно 140 станови.

Во приземјето се наоѓаат деловни простории со галерии и висина од 6 метри.

Карактеристики

Вид на проект Деловно - станбен комплекс
Инвеститор Настел
Вкупна површина 470 станови и деловни простории
© Smart Studio. All rights reserved. "POWERED BY TIKTAK AUDIO"
mk_MKMK