Garden Inn Residence
Object GArden Inn Residence Skopje

КРАТОК ОПИС

GARDEN INN RESIDENCE е современ станбено-деловен комплекс со атрактивни и функционални станови од 26 m² до 108 m² со практично внатрешно уредување и атрактивен екстериер инспириран од потребите на современото урбано домување.

Материјалите искористени во сите фази на изградба на објектот се со беспрекорен квалитет и гарантираат стабилност и сигурност според највисоките стандарди.

Смарт Студио работеше на изведба на завршни градежни работи, инсталација на подни и ѕидни плочки со висок квалитет од познатиот бренд Мараци (Marazzi).

Карактеристики

Вид на проект Станбен комплекс
Инвеститор Бис Оил
Вкупна површина 11.500 м2
© Smart Studio. All rights reserved. "POWERED BY TIKTAK AUDIO"
mk_MKMK