MARAZZI CATALOGO GENERALE 2021 - МАРАЦИ ГЕНЕРАЛЕН КАТАЛОГ 2021

Мараци секогаш има голема понуда на керамички, камени и други видови на подни и ѕидни решенија за сите видови објекти, за внатрешно и надоврешно уредување. Ви ја претставуваме најновата колекција на Мараци за 2021 година

Мараци (Marazzi) Генерален Каталог
Италијанскиот гигант Marazzi поседува огромна колекција на подни и ѕидни решенија за сите видови на објекти и површини. Оваа година како најактуелни ги издвојуваме Гранде Мараци колекцијата на мермерни, камени, керамички плочи со големи димензиi, а тука е и колекцијата на плочки Bold со дебелина од 20 – 30 милиметри, како современо решениe за надворешни површини и подигнати подови.

Grande Marazzi 2021

Bold outdoor solutions

Изведбата на сите зафати поврзани со поставување на подните и ѕидни решенија на Мараци, не би биле возможни доколку со нас не е врвниот германски производител на градежни материјали – Кнауф (Knauf). Благодарение на врвниот квалитет и големата палета производи Кнауф е докажана компанија во градежниот сектор, чии производи Смарт Студио ги користи при завршните градежни работи.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Со изграден кредибилитет благодарение на фокус кон задоволството на нашите приватни и деловни клиенти Смарт Студио ви нуди беспрекорен квалитет и изведба на сите проекти кои подразбираат завршни градежни работи при изведба на нови објекти или реновирање на постоечки.

  • Керамички и порцелански плочки

   Керамички и порцелански плочки

   Дозволете ни да го разубавиме вашиот дом, односно да го опремиме вашиот деловен простор со врвниот бренд – Marazzi!

  • Изолација и Санитарии

   Изолација и Санитарии

   Нудиме врвна услуга и квалитетни решенија при поставување на нова изолација и санитарни елементи.

  • Местење/Лепење на Плочки

   Местење/Лепење на Плочки

   Со изборот на Мараци (Marazzi) керамика и порцелански плочки ќе го облагородите вашиот простор со нов и современ изглед

НАШИТЕ ПРОЕКТИ

Ова се само неколку од многуте проекти кои ги реализиравме на големо задоволство на нашите клиенти. Нудиме помош во изнаоѓање соодветно идејно решение, дизајн, бесплатна проценка, набака на материјали и професионална инсталација и изведба.

ЗА НАС

Благодарение на долгогодишното искуство на тимот кој стои зад нашата компанија и ресурсите со кои располагаме, нудиме професионални услуги во областа на реновирање на вашите домови и деловни простории, пред се изведба и поставување на керамички и порцелански подни и ѕидни решенија од големиот Италијански бренд Мараци (Marazzi). Понатаму, поставување на подна и ѕидна изолација и санитарии, како и проекти кои вклучуваат поставување на паркети и ламинати.

Зошто да не изберете?

КРЕДИБИЛИТЕТ

Квалитетот на изведба, врвно познавање на областа и поволните цени се нашите адути со кои ви нудиме услуга која ги надминува нашите конкуренти.

НАЈДОБРИ МАТЕРИЈАЛИ И КАДАР

Благодарение на нашиот професионален кадар и ресурси обезбедуваме успешна изведба на проектите на време и во рамките на предвидениот буџет, користејќи ги брендовите Marazzi, Ardex, Knauff.

ПРОФЕСИОНАЛНИ СТАНДАРДИ

Внимателно се посветуваме на сите фази на изведба – од идеја до конечна реализација внимателно ги следиме сите предвидени чекори и ја исполнуваме поставената норма.

Сертификати

Smart Studio IASS 2021-2023 Certificate

Нашите партнери

Што мислат за нас?

 • "We would like to thank Renovate Company for an outstanding effort on this recently completed project located in the Moscow. The project involved a very aggressive schedule and it was completed on time. We would certainly like to use their professional services again."

  MITCHEL SMITH
  CEO OF NEW PORT COMPANY
 • "We would like to thank Renovate Company for an outstanding effort on this recently completed project located in the Moscow. The project involved a very aggressive schedule and it was completed on time. We would certainly like to use their professional services again."

  MITCHEL SMITH
  CEO OF NEW PORT COMPANY
 • "We would like to thank Renovate Company for an outstanding effort on this recently completed project located in the Moscow. The project involved a very aggressive schedule and it was completed on time. We would certainly like to use their professional services again."

  MITCHEL SMITH
  CEO OF NEW PORT COMPANY
© Smart Studio. All rights reserved. "POWERED BY TIKTAK AUDIO"
mk_MKMK