МАРАЦИ КАТАЛОГ
СИМНИ ГО КАТАЛОГОТ

Поставување изолација и санитарии

Поставувањето на изолација и санитарии при изградба на нови објекти или при реновирањето на постоечки е сложен и тежок процес при што од голема важност е детално и точно да се дефинираат сите потребни ресурси и план на изведба. Дотолку повеќе, што на ваквиот проект му претходи добра анализа за вклучување и на други мајстори пред или по завршување на проектот како на пример електричар, водоводџија, плочкар или молер. За да се постигне крајна цел – функционален простор со изглед по ваша желба, потребна е голема умешност и трпение.

Смарт Студио го има потребното искуство кое ќе ви овозможи квалитетна изведба на изолација и поставување на санитарии. Дополнително, со изборот на високо-квалитетни керамички и камени плочки од италијанскиот бренд Мараци (Marazzi) и нивно вградување (местење и лепење плочки) добивате комплетна услуга и решение за уредување на вашите простории по ваш вкус.

© Smart Studio. All rights reserved. "POWERED BY TIKTAK AUDIO"
mk_MKMK