КРАТОК ОПИС

Проектот “VEL CITY” внесува нов концепт на урбан центар кој на едно место во градот генерира многу функции, а на тој дел од градот дава животна динамика во текот на целиот ден.

“VEL CITY” комплексот со програмите се отвара на сите страни. Во долниот дел е динамичноста со трговски, сервисни и угостителски објекти, додека на горниот дел се предвидуваат две ламели со станови кои даваат динамика и на другите делови од комплексот. Се заедно проектот во градот носи нов оптимизам кој ќе се прошири и во пошироката околина.

Карактеристики

Вид на проект Деловно - станбен комплекс
Инвеститор Ка-Плус Групација
Вкупна површина 19.100 м2
© Smart Studio. All rights reserved. "POWERED BY TIKTAK AUDIO"
mk_MKMK