МАРАЦИ КАТАЛОГ
СИМНИ ГО КАТАЛОГОТ

Местење и лепење на плочки при подни и ѕидни керамички решенија

Изборот на плочки од Мараци колекцијата е само првиот чекор кон разубавување на вашиот дом. Она што следи е постапката на лепење односно вградување на плочките, постапка која честопати знае да предизвика главоболка кај нашите граѓани. И покрај големата понуда, сепак изгледа дека кај на се уште е тешко да се најде добар мајстор за лепење плочки.

Два елементи се неопходни за безбрекорен изглед на секој дом – прво, високо квалитетен материјал и, второ, професионална изведба на градежните работи. Керамичките и порцелански плочки на италијанскиот бренд Мараци се докажани како материјал со голема трајност и издржливост, кој лесно се сече и обликува, а со тоа и полесно се вградува.

Од друга страна, потребна е професионална изведба со соодветна опрема во предвидениот рок и во рамките на предвидениот буџет.  Смарт Студиот ви ги нуди своите услуги во делот на завршните градежни работи како лепење плочки и поставување на изолација и санитарии, во големи деловни објекти но и домаќинства.

© Smart Studio. All rights reserved. "POWERED BY TIKTAK AUDIO"
mk_MKMK