КРАТОК ОПИС

Во населбата Автокоманда, во непосредна близина на големиот кружен тек, Смарт Студио – Ма во соработка со градежната компанија Бауер го реализира новиот проект – изградба на станбено-деловен комплекс. Смарт Студио ги реализираше завршните градежни работи во објектот, чија внатрешност ја уреди со висококвалитетните материјали на италијанскиот бренд за плочки Мараци (Marazzi).

 

© Smart Studio. All rights reserved. "POWERED BY TIKTAK AUDIO"
mk_MKMK