КРАТОК ОПИС

Ресторанот Ча-Ча е уникатен во својот коцепт и стил, уреден во комбинација на повеќе стилови каде играњето со ретро и модерен стил е направено до совршенство.

На повеќе од 300 м2 со кујна од отворен тип, тераса и разни удобни катчња за седење, ресторанот Ча-Ча пружа услуги со високи стандарди.

На менито во ресторанот Ча-Ча можете да најдете врвни специјалитети на јадења од пици, тестенини, бургери, салати и десерти, но тука се и специјалитетите на куќата

Карактеристики

Вид на проект Деловен простор - ресторан
Инвеститор Адријан Гаџа
Вкупна површина 500м2
© Smart Studio. All rights reserved. "POWERED BY TIKTAK AUDIO"
mk_MKMK