КРАТОК ОПИС

Деловниот објект во изведба на Гемма Инженеринг, а чиј инвеститор е Елан Пропертис се наоѓа во населба Тафталиџе, општина Карпош.

Тимот на Смарт Студио имаше должност да ги изврши завршните работи на поставување на подни и ѕидни плочки.

© Smart Studio. All rights reserved. "POWERED BY TIKTAK AUDIO"
mk_MKMK