РЕКЛАМИРАЊЕ НА БИЛБОРДИ

Смарт студио ја проширува својата дејност и во областа на маркетингот. Наскоро на 14 локации во земјава ќе бидат поставени нашите билборди со димензии 4 х 3 метри. Користењето на истите ќе биде по најповолни услови.

Локации

  • Граничен премин Блаце
  • Америчка амбасада
  • Момин поток (Качанички пат)
  • Стенковец
  • Кино Бутел
  • Групчин
  • Каменолом Стража
  • Влез на Кичево

За повеќе информации:

070 398 640

© Smart Studio. All rights reserved. "POWERED BY TIKTAK AUDIO"
mk_MKMK